avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... escrocherie cu carduri de reincarcare prepay ORANGE si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

escrocherie cu carduri de reincarcare prepay ORANGE si COSMOTE

Cum se pot bloca cardurile de reincarcare prepay cumparate pentru telefonie mobila ORANGE si COSMOTE la recomandarea unui escroc, caruia i s-au dictat telefonic toate codurile de reincarcare?Cardurile insumeaza 1500 lei si pagubesc o pensionara care a fost incantata de un castig promis cu un SMS trimis pe un telefon al unui copil . (si copilul are sperante de o viata mai buna, avand in vedere ca are diabet, este crescuta acum de bunici si parintii sunt divortati).
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 20:50, 1 Mai 2011
Din pacate companiile de telefonie mobila nu sunt interesate sa blocheze cartele, cu toate acestea eu va recomand sa sesizati acest aspect formei/firmelor de telefonie implicate. Si nu in ultimul rand sesizati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)