avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documente punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documente punct de lucru

Buna ziua !Va rog sa ma ajutati si pe mine sa fiu documentata in legatura cu documentele necesare unui punt de lucru bacanie ,din punt de vedere contabil si resurse umane.Va multumesc anticipat.Sa aveti o saptamana buna!
Cel mai recent răspuns: tatianato , utilizator 12:06, 2 Mai 2011
Pentru inregistrarea acestui punct de lucru la Registrul Comertului vor fi necesare:
- actul de proprietate asupra spatiului (contract de vanzare-cumparare, certificat de mostenitor, contract de donatie, etc) – in copie;
- contractul de inchiriere sau de comodat;
- Decizia asociatului unic sau Hotararea A.G.A.;
- Declaratia model 2
[ link extern ]

[ link extern ]

La AFP dupa ce ati inregistrat la Registrul comertului trebuie sa declarati punctul de lucru depuneti o cerere de inregistrare sedii secundare insotita de o copie dupa actul de spatiu si certidicatul de la RG.
Daca aveti mai mult de 5 salariati la punctul de lucru depuneti declaratia 060.
Multumesc frumos! Etapa aceasta am parcurs-o si ma interesa in afara de registrul unic de control,raport de gestiune zilnic,caiet bani personali,carnete de sanatate angajati ce alte documente mai trebuiesc prezentate unui eventual control?
Caietul pentru banii personali nu mai trebuie. Trebuie sa aveti registrul de casa completat zilnic si NIR daca desfasurati activitate de comert.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul secundar- declararea punctului de lucru fifi53 fifi53 infiintarea unui sediu secundar care nu are obligatii fiscale ( fara angajati) trebuie anuntat la administratia fiscala teritoriala ,? cu declaratia 060 ? (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru la anaf. ionela11 ionela11 Buna ziua O societate comerciala cu sediul social in Vaslui, deschide un punct de lucru in Iasi. Intrebarea mea este unde se declara punctul de lucru la ... (vezi toată discuția)
Registre contabile pentru punctul de lucru onimada onimada Buna ziua! Ce documente contabile trebuiesc tinute efectiv la punctul de lucru? (vezi toată discuția)