avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor de noapte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor de noapte

Buna dimineata, la un salariu net de 900 de lei la care se lucreaza in 3 schimburi, 2 week pe luna (zilele platite dublu), ce spor de noapte ar fi legal sa se primeasca?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabrieldumitrascu , utilizator 14:05, 5 Mai 2011
25% dint-o ora de baza, daca salariatul efectuează muncă de noapte cel puţin 3 ore din timpul său zilnic de lucru, intre orele 22-06, si efectuează muncă de noapte în proporţie de cel puţin 30% din timpul său lunar de lucru.

Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
Popa Adrian, Contabil
nu inteleg,daca luna aceasta are 176 de ore norma de lucru si eu am 48 de ore de noapte nu mai iau sporul?la un calcul de 30 la suta ar trebui sa am 52.8 ore.ma puteti lamuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte gabrieldumitrascu gabrieldumitrascu Dupa aparitia codului muncii,sporul de noapte se acorda 25% dint-o ora de baza, daca salariatul efectuează muncă de noapte cel puţin 3 ore din timpul său ... (vezi toată discuția)
Spor pt lucru pe timp de noapte croberta croberta Dacă un salariat lucrează mai puțin de 30% din programul normal de lucru, mai primește sporul ? Adică 40 ore in loc de 56 ore ? (vezi toată discuția)
Muncă în tură de noapte Katalin13 Katalin13 Dacă lucrez in tură de noapte de luni până vineri orele de sâmbătă dimineață cum ar trebui plătite preciz că lucrez 8 ore de la 22:30 vineri seara ... (vezi toată discuția)