avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 eur?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:37, 19 Mai 2011
Oameni buni, omul e economist (deci are studii superioare de specialitate) si e angajat cu contract individual de munca. Deci, poate semna bilantul oricarei societati din tara asta, indiferent de cifra de afaceri.
Foarte multa lume nu cunoaste faptul ca economist = studii superioare de specialitate; eu am auzit de economisti angajati fara studii de specialitate (o sa gasesti unul chiar pe forum, intr-un topic pe o tema asemanatoare).
In cazul de fata, chiar daca are studii superioare, nu poate semna deoarece nu are functia corespunzatoare.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
dgnConsulting, Contabil
O persoana cu studii superioare avand functia de conbil poate semna bilantul? mentionez ca firma nu are economist sau contabil sef. e singurul post in domeniul contabilitatii.
sa-i faca administratorul o imputernicire de intocmire si semnare bilant (sau sa treaca in fisa postului aceasta atributie)... si e in regula.
Un contabil cu studii economice terminate poate semna bilantul pe 2010 la o societate cu o CA peste 35.000 euro (166.000 lei) daca are contract civil d eprestari servicii??va rog astept un raspuns..Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant bastti bastti buna ziua Sunt angajat pe o firma contabil sef , dar am liceul economic nu studii superioare. Eu intocmesc bilantul , ce se intampla dac il si semnez eu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu ca < 35 000euro bogdanch bogdanch Din cate am inteles exista o noua lege care permite oricarei persoane cu studii economice sa tina contabilitatea unei societati comerciale al carei cifra de ... (vezi toată discuția)