Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 eur?Multumesc
Oameni buni, omul e economist (deci are studii superioare de specialitate) si e angajat cu contract individual de munca. Deci, poate semna bilantul oricarei societati din tara asta, indiferent de cifra de afaceri.
Foarte multa lume nu cunoaste faptul ca economist = studii superioare de specialitate; eu am auzit de economisti angajati fara studii de specialitate (o sa gasesti unul chiar pe forum, intr-un topic pe o tema asemanatoare).
In cazul de fata, chiar daca are studii superioare, nu poate semna deoarece nu are functia corespunzatoare.
O persoana cu studii superioare avand functia de conbil poate semna bilantul? mentionez ca firma nu are economist sau contabil sef. e singurul post in domeniul contabilitatii.
Un contabil cu studii economice terminate poate semna bilantul pe 2010 la o societate cu o CA peste 35.000 euro (166.000 lei) daca are contract civil d eprestari servicii??va rog astept un raspuns..Va multumesc
Semnare bilant
bastti
buna ziua
Sunt angajat pe o firma contabil sef , dar am liceul economic nu studii superioare.
Eu intocmesc bilantul , ce se intampla dac il si semnez eu ... (vezi toată discuția)