avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POST

buna ziua, m-ar interesa si pe mine fisa post pentru muncitor necalificat- sapator manual COR- 931204. va rog daca se poate sa-mi transmiteti pe e-mail. multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 2 Mai 2011
pisoias_d a scris:

buna ziua, m-ar interesa si pe mine fisa post pentru muncitor necalificat- sapator manual COR- 931204. va rog daca se poate sa-mi transmiteti pe e-mail. multumesc mult pentru ajutor.

gasiti aici un model de fisa psotului pentru sapator manual
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com Va rog sa ma ajutați cu Fisa postului- Muncitor Necalificat la Asamblarea Montarea Pieselor -COD COR 932906 și Model de evaluare a salariatului ... (vezi toată discuția)
Fisa de post catalinmihai catalinmihai Buna seara, Imi cer scuze ca va deranjez intrebandu-va, dar aveti sa-mi oferiti si mie 2 fise de post? a) fisa de post calculator pret cost b) fisa post ... (vezi toată discuția)
Fisa postului loredana7703 loredana7703 Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste modele de fise de post pentru: asistent manager, economist, gestionar, agent imobiliar, muncitor necalificat conf ... (vezi toată discuția)