avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - infiintare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - infiintare

buna,
as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de infiintare,taxe-impozite de platit,alte detali referitoare la PFA.

va multumesc,
IONEL
In cazul in care doriti, puteti sa infintati si o microintreprindere, caz in care impozitul pe venit este 3% pe an. De retinut faptul ca, daca in cursul unui an fiscal o microintreprindere realizeaza venituri mai mari de 100.000 euro, aceasta va plati impozit pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma.ce si cum? broucker broucker Buna ziua! sper ca nu va suparati daca am postat unde nu trebe.Nu ma prea pricep ne internet si nu prea am timp sa-nvat! Asa! sunt student si as vrea sa devin ... (vezi toată discuția)