avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala?

buna ziua
imi poate spune cineva ce acte imi trebuiesc pentru a face alocatia monoparentala pentru ca nimeni nu stie nimic...doar ce ma nascut si tatal fetitei nu a vrut sa o recunoasca...si trebuie sa fac aceste acte cat mai repede...va multumesc anticipat...o zi buna in continuare
Cel mai recent răspuns: ContSters61634 , utilizator 09:11, 11 Mai 2011
asta nu pot sa stiu
depune cererea si o sa afli rasp.
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Care sunt criteriile de acordare a alocatiei monoparentale? Spre exemplu, la un venit de 404,5 lei de persoana (un adult si un minor), se acorda si ... (vezi toată discuția)