avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Subiecte examen traducãtor
Discuție deschisă în Traduceri

Subiecte examen traducãtor

ii rog pe cei care au sustinut examenul de traducator pentru domeniul juridic sa posteze cate ceva despre subiectul pe care l-au primit
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:00, 30 Octombrie 2011
Personal nu-mi amintesc decat ca subiectele mele erau fragmente din legislatia referitoare la regimul TVA si la regimul militarilor straini pe teritoriul unei alte tari (intrarea si sederea).
Iata un link unde este postat unul dintre subiectele pentru limba engleza: www.avocatnet.ro/content/for...
Succes! :luck:
L.C.
Buna anahedef,
parerea ta parca era sa te prezinti la examen si sa vezi ce subiecte se dau! Ti-ai schimbat opinia?
Eu personal am fost multumita de raspunsurile primite.
O zi buna!
Buna,
Aş fi curioasa sa aflu şi eu ce subiecte au mai cazut la examen.
Multumesc!
Cateva detalii despre subiectele care s-au dat la sesiunea din octombrie la examinarea pentru limba engleza in domeniul juridic si tehnic le gasiti aici:
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Doresc informaþii referitoare la examenul pentru obþinerea atestatului (românã-turcã-românã), ºtiinþe juridice lns_oguz lns_oguz Buna ziua, Vreau sa ma inscriu la examenul de traducator autorizat, domeniul Stiinte Juridice si sunt interesata de opiniile celor care au participat, de ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)