avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Doresc informaþii referitoare la examenul pentru ...
Discuție deschisă în Traduceri

Doresc informaþii referitoare la examenul pentru obþinerea atestatului (românã-turcã-românã), ºtiinþe juridice

Buna ziua,
Vreau sa ma inscriu la examenul de traducator autorizat, domeniul Stiinte Juridice si sunt interesata de opiniile celor care au participat, de gradul de dificultate al traducerilor.Ce puteti sa imi spuneti? Aveti niste exemple de subiecte din sesiunile anterioare? In asteptarea unui raspuns, sper eu, favorabil, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anahedef , utilizator 08:13, 5 Octombrie 2011
Sper ca ati promovat examenele si beneficiati deja de o autorizatie emisa de Ministerul Justitiei. Desi nu ati primit un raspuns la intrebarea dvs., fapt datorat exclusiv lipsei de informatie, va invit sa ne spuneti cum a fost examenul si ce tematica au avut subiectele pe care le-ati primit la examinare.
Poate reusim impreuna sa informam cat mai multi doritori, facand pentru cei ce vin din urma ceea ce noi n-am putut face pentru dvs. si pentru altii.
Cu multumiri anticipate,
L.C.
Examenul pentru limba turca este maine. Poate cei care au sustinut astazi la limba engleza.
Ar fi de mare ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Am uitat ca se organizeaza doar 2 sesiuni de examene/an :thumbdown:
Va tinem pumnii si iata ca avem deja o parere despre examenul in limba engleza, postata aici:
[ link extern ]
:luck:
L.C.
Multumesc!
Romana Turca - Turca Romana
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestii pentru susþinerea examenului de traducãtor în limba turcã cristinaozturk cristinaozturk Voi sustine examenul de traducator in cateva zile ( limba turca ). Daca l-a mai sustinut cineva, poate da sfaturi? Chiar textul care a picat ar fi de ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen traducãtor anahedef anahedef ii rog pe cei care au sustinut examenul de traducator pentru domeniul juridic sa posteze cate ceva despre subiectul pe care l-au primit (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)