avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde reclam o SC care nu inregistreaza incasarile?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde reclam o SC care nu inregistreaza incasarile?

:-/

Unde se poate reclama o sc care se declara mereu in pierdere dar care de fapt lucreaza
"la negru", ca sa nu plateasca darile la stat????

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:50, 5 Iulie 2008
Pentru munca la negru , va puteti adresa Inspectoratului Teritorial de Munca in a carei raza teritoriala isi are sediul societatea respectiva.
Pentru nereguli savarsite de catre societatea respectiva cu privire la operatiunile comerciale, disciplina financiar-contabila va puteti adresa Garzii Financiare, Politiei Economice, ANAF ...
Cum a afirmat si fat-frumos, raspunzator veti fi dumneavoastra, ca administrator al societatii comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcari ale normativelor, ce masuri se pot lua? Dorky Dorky - societate comerciala, angajati cu norma intreaga trecuti in acte cu sfert de norma si deci plata la negru a impozitelor aferente salariilor, in loc de plata ... (vezi toată discuția)
Cum reintru in drepturile de administrator gbio2008 gbio2008 buna ziua tuturor, situatia mea este urmatoare: am acceptat acum 2 ani datorita unor conditii sa fiu administrator si asociat unic la un SC. In calitate de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm catre un angajator busuiocmaria busuiocmaria cine imi poate spune si mie cum sa procedez daca angajatul nu mi-a dat salariul si eu vreau sa plec dar, sa-mi recuperez si banii? as vrea sa fac o adresa ... (vezi toată discuția)