avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Evaluare functionar (cu atributii in alt compartiment)
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Evaluare functionar (cu atributii in alt compartiment)

buna ziua,

As dori o lamurire daca se poate.
Am cazul unui functionar public incadrat prin dispozitie intr-un birou, unde are 4-5 atributii; la ceva timp tot prin dispozitie a fost delegat in cadrul unui serviciu unde i s-au dat alte cateva atributii si unde faptic isi desfasoara activitatea.
In fisa postului - emisa de birou - s-au adaugat acele atributii pe care le desfasoara acum in cadrul serviciului.
Care dintre sefi trebuie sa ii faca evaluarea, seful biroului sau seful serviciului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 15:08, 5 Mai 2011
H.G. nr. 611/2008
"ART. 107
(1) Evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarului public se realizează de către evaluator.
(2) În sensul prezentei hotărâri, are calitatea de evaluator:
a) funcţionarul public de conducere care coordonează compartimentul în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea funcţionarul public de execuţie sau care coordonează activitatea acestuia;"
evaluarea, o va face seful serviciului, intrucat fp. isi desfasoara activitatea acolo, si oricum, sef serviciu e superior ierarhic sef birou. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare de serviciu(apreciere) piticul piticul Rog foarte mult si foarte urgent sa-mi raspunda cineva la urmatoarea problema .Pana la 30 04 2010 am fost personal contractual si am fost subordonata ... (vezi toată discuția)
Evaluare functionar public Mirela28 Mirela28 Cine trebuie sa intocmeasca evaluarile functionarilor publici? Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de evaluare pentru anul 2010. (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)