avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere..........amenintare..............
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere..........amenintare..............

am distrus masina cuiva care mi-a facut zile fripte.a depus plangere si dupa 2 luni jumate a venit politia la mine acasa cu mandat de perchezitie si mi-a luat toate cutitele din casa incluzandu-l si pe ala cu pricina. din pacate nu am fost inspirat sa-l ascut inca o data dupa evenimentul respectiv ca sa-i schimb amprenta lamei, si nici nu l-am aruncat.......... am inteles ca o sa-l trimita la ceva expertiza la bucuresti. este relevanta acea expertiza? nu au fost martori oculari si nici altceva........ ca sa-l fac sa-si smulga parul din cap dupa ce l-am executat am pus un prieten ca sa-l sune sau sa-i trimita niste mesaje............ nu de amenintare ci mai mult de batjocura............ masina i s-a spart cu un cric, dupa o zi baiatul i-a trimis mesaje cum ca....... ba sa-i trimita cricul prin fan curier.............. ba sa viseze cu ingerasi...etc. prietenul respectiv era pe cartela si dupa ce i-a trimis mesajele respective a arucat cartela, dar degeaba ca baietii de la politie si-au facut bine treaba... au interceptat apelurile si l-au descoperit fiindca a mai sunat si alte persoane inainte care erau pe abonament........si banuiesc ca si daca era cartela noua si nu mai suna pe nimeni altcineva tot il descoperea fiindca nu si-a aruncat telefonul.................mai stiu un caz similar.cu toateca era cartela noua nouta la aflat dupa imei-ul telefonului. m-au intrebat cei de la POLITIE CA DE UNDE STIU DE CRIC? LE-AM SPUS CA AM AUZIT A 2 ZI CE I S-A INTAMPLAT SI AM VRUT SA-MI BAT JOC DE EL..........NIMENI DIN EXPENDABILII CARE AU FOST LA MISIUNEA CU PRICINA NU A RECUNOSCUT NIMIC...... VREAU SA STIU CE MI SE POATE INTAMPLA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL CA SUNT CADRU MILITAR SI NU VREAU SA-MI RISC CARIERA
Cel mai recent răspuns: ghost_rider , utilizator 17:39, 20 Mai 2011
Veti fi condamnat pentru infractiunea de distrugere prev.de art.217 c.pen(pedeapsa de la o luna la 3 ani sau amenda).
Sper , macar datorita cinismului cu care relatati propria fapta , ca pedeapsa sa fie cat mai mare si cu executare prin detentie.
Veti fi obligat la repararea prejudiciului , prin dezdaunarea partii vatamate.
DACA AI FI FOST IN LOCUL MEU IS CONVINS CA AI FI FACUT MAI MULT DECAT ATAT.DAR CUM NU STII CE A FOST LA MIJLOC?............CE MAI CONTEAZA? VREAU SA STIU CA DOAR PENTRU PROBA CU CUTITUL DESI NU STIU CAT ESTE DE CONCLUDENTA,POATE TOTUSI SA MA CONDAMNE? TIN SA PRECIZEZ CA VICTIMA ESTE O PERSOANA SUS PUSA.
TOTUSI 18 INDICE 1 NU-MI POATE DA?
Buna seara,
Va inteleg teama de pedeapsa ce urmeaza sa o primiti,dar trebuie sa fiti optimist.Intr-adevar sunteti singura persoana care stie de ce a recurs la aceasta modalitate dura de razbunare,dar poate trebuie gasita o madalitate de a discuta si aplana conflictul cu cel pagubit,pentru a nu lua amploare acest caz.Ar fi pacat sa degenereze in ceva cu mult mai grav.
Pedeapsa care vi se va aplica depinde de probele administrate si de magistratul care va solutiona cauza , dar sunt sanse mici sa vi se aplice amenda procurorului prev.de art.18/1 c.pen.

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa, se tine cont ca am vrut sa ajut? Andra Pocol Andra Pocol Sa va povestesc putin cazul meu: Eram la tara cu prietena mea si am baut cu tatal ei si cu bunicul ei , ea sa certat tare cu tatal ei si a sunat dupa un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune miragee miragee In cursul anului 2011 impreuna cu niste prieteni am facut prostia sa \"tragem tepe\" pe okazii.Totul a inceput cu o datorie pe care o aveam la un baiat si nu ... (vezi toată discuția)
Este posibila pedeapsa cu suspendare ? Cristina711 Cristina711 Doua persoane A si B talharesc o a treia persoana C. Avand in vedere ca A a folosit spray paralizant si apoi a fugit, iar B i-a furat lui C banii, dar mai apoi ... (vezi toată discuția)