avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabularea dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabularea dreptului de proprietate

as dori sa stiu daca o persoana fizica se poata intabula pe 1/2 din suprafata totala a unui teren, motivat de faptul ca aceasta a folosit aceasta suprafata de teren timp de 10 ani, a platit impozit la primarie pentru acesta. terenul este/ a fost proprietatea a 2 soti defuncti care au testat acest teren celor 2 copii ramasi in viata in cota de 1/2 pentru fiecare. unul din frati pretinde ca si/a inscris dreptul de proprietate asupra cotei de 1/2 din acest teren asa cum am motivat mai sus.
as dori sa stiu daca are o bbaza legala ceea ce a facut
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
ramona74, utilizator
Cel mai recent răspuns: ramona74 , utilizator 14:56, 5 Mai 2011
multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate danutzpytu danutzpytu Mama mea detine o suprafata de 5000mp fiind titulara unui titlu de proprietate in acest sens. Tatal meu a murit acum 1 an. Eu mai am un frate care dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters98379 ContSters98379 Buna. Acum cateva luni a murit tatal meu. A ramas un apartament, noi suntem 3 frati. Mama vrea sa-mi lase mie apartamentul, cu conditia sa am grija de ea., eu ... (vezi toată discuția)
Hotarari pronuntate de instanta fara acte in dovedirea proprietatii ? stelutaalistar stelutaalistar De pe urma defunctului a ramas un teren in suprafata de 2500 mp , teren care a fost stapanit de defunct de mai bine de 45 ani , sub nume de proprietar, ... (vezi toată discuția)