Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o alta femeie cu care as vrea sa-mi continui viata.Divortul nu s-a pronuntat inca.Faptul ca ma intalnesc cu o alta femeie va afecta decizia judecatoarei?
:offtopic:
Claudiu, esti chiar asa de convins ca din parinti infractori ies copii infractori? :-/ ....
Parerea mea, este sa ne abtinem de la orice discutii inutile purtate in afara topicului. Se pot folosi mesajele private pentru astfel de discutii.
Rusine cu astfel de atitudini, rusine cu astfel de discriminari!... :"> Noi care ar trebui sa aparam drepturile oamenilor, le dam primii in cap cu preconceptii si idei invechite despre mame morale etc.?
Rusine!
Nu ma refeream la persoana care a pus intrebare.Cred ca rezulta in mod evident acest lucru.
Ideea era preluata din criminologie.
Era vorba de educatie si despre o discutie cu privire la educatie.
Avlil a zis ceva la modul ca nici peste un secol...
Parerea mea este ca nici peste un secol educatia nu va fi inlaturata.
Crede-ti ca poate fi pierdut un copil de catre mama in instanta,numai ptr ca tatal invoca faptul ca mama ar fi imorala,fara a putea dovedi.Deoarece asa ma ameninta sotul meu ,incercand sa ma intimideze ,desi nu i-am gresit in acest fel .
Crede-ti ca daca am fost nevoita sa plec din domiciliul conjugal nemaisuportand teroarea psihica la care am fost supusa ma v-a afecta in obtinera cusdodiei copilului,desi am mers zilnic sa o duc la scoala,sa-i fac de mancare ,sa o ajut la teme etc?
NU MAI STIU
Explicatie
PREDA MELANIA
Cumnatul meu este casatorit de sapte ani din aceasta casnicie a rezultat un copil, sotia sa are o alta relatie cu un barbat casatorit care are si el la ... (vezi toată discuția)
Neacceptare divort
Atrisjis
Buna ziua
Sotia a demarat procedura de divort. Motivele invocate sunt insulte, scandaluri, lipsa respect fata de socri. Motivul real este delapidarea unei ... (vezi toată discuția)