avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog sa ma ajutati in cazul meu; daca am un dosar penal pe rol si fostul angajator dupa 1 an si 4 luni mi-a suspendat cm cu art 52 aliniat1 litera c eu ma pot angaja la o alta firma? angajatorul nou este instiintiat ca eu am un contract cu suspendare? daca eu am cerut demisia inainte de a se depune plingere penala firma nu trebuia sa o accepte? daca cercetarile dureaza 2-3 ani eu nu mai pot lucra? pot cere acum demisia daca angajatorul mi-a desfacut cm cu art mai sus mentionat si ce cistiga angajatorul cu suspendarea cm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 6 Mai 2011
Mesaje reeditate
@ aledical
Data post: Vineri, 6 Mai 2011, 17:42
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect va rog sa ma ajutati


va rog sa ma ajutati cu raspunsurile la subiectul contract de munca postat mai devreme, va multiumesc.

@ pneagu
Subiect: va rog sa ma ajutati
Data post: Vineri, 6 Mai 2011, 18:38


Contractul de munca ramane suspendat pana la aparitia unei hotarari judecatoresti.
Art. 52. - (1) Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului în următoarele situaţii:
c) în cazul în care angajatorul a formulat plângere penală împotriva salariatului sau acesta a fost trimis în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcţia deţinută, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti;

Va puteti angaja la alt angajator, puteti avea doua contracte de munca.


:offtopic: Interventie moderator
@ aledical


Nu mai deschideti alte topicuri care au legatura cu un topic deja deschis...in functie de posibilitatile fiecarui user - utilizator sau consultant - este posibil sa primiti si dvs raspuns la problema postata pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajuta cineva? aledical aledical CINE MA AJUTA CU UN RASPUNS LA SUBIECT; INTABULARE ,USER;aledical VA MULTIUMESC (vezi toată discuția)
Litigiu de munca aledical aledical Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cand ai un salariat cercetat penal??? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu am un salariat care e cercetat penal... am fost anuntati de avocata dansului ca este cercetat si ca este sub arest, eu la randul meu i-am suspendat cim 30 de ... (vezi toată discuția)