avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... este nevoie de master pentru a profesa ca ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

este nevoie de master pentru a profesa ca notar,procuror sau mediator?

Buna ziua,va adresez aceasta intrebare dupa lungi cautari si sfaturi,anul asta termin facultatea de drept si vreau sa ma indrept spre profesia de notar(stiu ca este foarte greu)in primul rand vreau sa stiu daca e nevoie de master pentru aceasta profesie,in al doilea rand,ca ce ma pot angaja sa lucrez 5 ani in domeniu pentru a putea da apoi marele examen,pentru consilier juridic e nevoie de cursuri?va multumesc si astept raspunsuri folositoare,o zi buna tuturor,
Cel mai recent răspuns: mona_nice_angel , utilizator 17:44, 20 Septembrie 2011
Eu vreau sa ma angajez intr-o institutie timp de 5 ani,ca apoi sa pot participa la examenul pentru notar,de aceea ma gandesc ca poate totusi trebuie sa exist in evidenta cuiva...va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv monalisaalina monalisaalina Imi pot da definitivatul ca si consilier jurudic fara sa fiu inscrisa la UUCJ? (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? ContSters77883 ContSters77883 Stimati (viitori) colegi, poate sa-mi spune cineve, cum pot deveni consilier juridic? Ma intereseaza mai ales daca exista un examen de admitere in profesie, ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)