avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

luare in spatiu

va rog sa-mi spuneti si mie ce acte trebuiesc pentru a lua in spatiu o persoana ce nu este ruda?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 16:04, 7 Mai 2011
Documentul care atesta ca dvs sunteti proprietar al spatiului in care intentionati sa o introduceti
Pentru a preintampina situatiile neplacute,analizati cu responsabilitate persoana careia intentionati sa ii permiteti accesul in spatiul dvs de locuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare beci bloc pmeli pmeli Daca vreau sa amenajez in beciul blocului o boxa pentru mine am nevoie de caordul vecinilor? (vezi toată discuția)
Buletin expirat, fãrã domiciliu mike233yo718 mike233yo718 Am un prieten căruia i-a expirat buletinul, însă stă în chirie, deci nu are o locuinţă pe care să o poată trece ca şi domiciliu să-şi refacă ... (vezi toată discuția)
luare in spatiu - nu am dezbatut succesiunea Nela-Nela Nela-Nela Buna seara,am si eu o intrebare,,mi-au murit parinti si nu am apucat sa fac acte pe numele meu,,in schimb mai am un frate,,plecat in strainatate,,,,intrebarea ... (vezi toată discuția)