iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Ce acte aditionale trebuie sa facem?
.....
Modificam perioada de preaviz - facem act aditional pentru angajatii vechi.
Mai respectam salariul minim stabilit prin CCM la nivel de ramura?
....
 zxz19 
	    	Utilizator

zxz19 
	    	Utilizator	    

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Ce inseamna care au aderat la un CCM la nivel de ramura? Cei care nu au aderat inseamna ca nu mai au aceasta obligativitate de a respecta, prin simplu fapt ca, codul CAEN reprezinta activitatea respectiva....
 oana13n	                   

Buna ziua am o intrebare in legatura cu perioada in care se pot modifica CIM-urile pt angajatii mai vechi. Am inteles ca a fost un termen in care s-au putut ... (vezi toată discuția)
	                    oana13n	                   

Buna ziua am o intrebare in legatura cu perioada in care se pot modifica CIM-urile pt angajatii mai vechi. Am inteles ca a fost un termen in care s-au putut ... (vezi toată discuția)

giacris	                   

In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
	                    giacris	                   

In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)

apetra	                   

Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)
	                    apetra	                   

Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)