avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel, recurs - modificare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel, recurs - modificare pedeapsa

as dori sa stiu cat dureaza un apel penal si daca sunt condamnat de tribunal se poate sa fiu arestat in aceasta perioada de apel?
Nu stim ce pedeapsa ati primit. Pentru pedeapsa aplicata de cel mult 5 ani ,cand nu exista antecedente sau in caz de concurs s-a aplicat ped. de cel mult 3 ani, executarea poate fi dispusa la locul de munca.Conditia e sa aduceti acceptul unei firme in acest sens.
Dati mai multe amanunte despre pedeapsa pentru a primi raspunsul dorit
am primit 6 ani cu executare intr_un proces de initiere,constituire de grup infractional organizat,,aderare sau sprijinire a unui asemenea grup,legea 39/2003 art.7 ...art 8 din legea 39/2003s.a -declinat.
multumesc pt raspuns.dar as dori sa va mai intreb ceva......au facut apel si cei de la procuratura...este posibil sa nu fie de acord cu pedeapsa maxima pe care mi_au dat_o...adica sase ani cu executare...se poate sa imi dea mai mult ???????????????
Ati recunsocut fapta? Limitele de pedeapsa in accest caz puteau fi reduse cu 1/3.

Definitia grupului infractional organizat este :
") grup infracţional organizat − grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, care există pentru o perioadă şi acţionează în mod coordonat în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni grave, pentru a obţine direct sau indirect un beneficiu financiar sau alt beneficiu material; nu constituie grup infracţional organizat grupul format ocazional în scopul comiterii imediate a uneia sau mai multor infracţiuni şi care nu are continuitate sau o structură determinată ori roluri prestabilite pentru membrii săi în cadrul grupului;

Asa a fost, era ceva permanent organizat
sau a fost o " scapare"?

Incercati sa obtineti pedeapsa la locul de munca daca nu aveti antecedente.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
avvalentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda administrativă Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna ziua, in 2013 am fost sancționat de către procuror cu o amenda administrativă in valoare de 750 lei pt conducerea unui vehicul pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare dorinsm dorinsm Buna! Am fost condamnat definitiv in anul 2009 pentru trafic de influenta la 2 ani cu suspendare si inca 2 ani perioada de incercare. In timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Dezincriminarea articolul 8 din legea 39/2003 prin ncp? Ionescu1985 Ionescu1985 -In concret un inculpat a fost trimis in judecata pentru fapta prev de art 8 din legea 39/2003 raportat la art 323 Cpen vechi.Dosarul se afla in curs de ... (vezi toată discuția)