avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Administratie locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Administratie locala

Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector debutant pentru ca are studii superioare, este corect?
Oricine va ocupa acea functie (sa nu uitam ca, teoretic macar, vorbim de un concurs deschis si transparent:))), trebuie sa fie absolvent de studii superioare, fara vechime in specialitate (inclusiv colega dvs.). Din acest punct de vedere, colega dvs. poate ocupa, prin concurs, doar o functie publica grad profesional "debutant".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)