avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de un raspuns urgent! Va rog frumos!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de un raspuns urgent! Va rog frumos!

Am divortat in iunie 2007, iar in august 2007 prin hotarare definitiva si irevocabila mi-a fost incredintat copilul minor spre crestere si educare. Mentionez ca tatal nu a cerut dreptul la vizite si la petrecerea vacantelor cu copilul, fiind de acord cu plata unei pensii alimentare lunare. Doresc sa imi petrec vacanta in Italia cu copilul. Am nevoie de acordul fostului sot pntru a pleca impreuna cu copilul? Am pasaport si copilul il am trecut in pasaport. Va multumesc!
Va multumesc, pentru raspunsurile dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea minorului din tara mish mish Imi puteti spune daca un minor, aflat in ingrijirea mamei(sentinta judecatoreasca in urma divortului), poate iesi din tara(in vacanta) fara acordul scris al ... (vezi toată discuția)
Vacanta in afara tarii/divortata/de ce acte am nevoie sa scot copilul din tara Teodora77N Teodora77N Buna ziua Anul acesta vream sa plecam in vacanta in Bulgaria. Sunt divortata din 2007 iar copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca def si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate un minor sa devina major mai repede? B_ovidiu B_ovidiu Am un copil kre in 3 luni face 18 ani...si acuma ar trebui sa plece in strainatate..Si cum el este minor iar trebui un insotitor...si mam gandit k sa nu mai ... (vezi toată discuția)