avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe reclame online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe reclame online

Buna ziua...am si eu o intrebare : eu mi-am facut de curand un site unde anumiti utilizatori se inscriu si posteaza diferite subiecte despre pariuri: bilete pareri, etc( nu este forum )...intrebarea este urmatoarea eu am primit niste banere de la agentii de pariuri pe kre le-am postat pe site si cu care fac bani la click. Intrebarea mea este daca aceste venituri se declara pentru a fi impozitate sau am nevoie sa-mi deschid o firma in domeniu si sa le declar acolo veniturile?Si inca ceva userii isi dau doar mailul si pun un username si o parola...banuiesc k nu este nevoie sa apelez la date cu carcter personal deoarece nu ma intereseaza nume prenume , varsta , etc....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: demonel , utilizator 20:44, 23 Ianuarie 2012
Daca aveti venituri care nu sunt burse/donatii, trebuie sa le declarati. Puteti face si o PFA / SRL. Daca nu procesati date personale, nu trebuie sa depuneti notificare de prelucrare a datelor personale.
cred ca mai multe probleme vei avea daca primesti banii de pe firma(iti poate face plata prin donatie si atunci nu va trebui sa o declari nicaieri cred), iar ca persoana fizica ori iti deschizi un pfa ori completezi declaratia 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea legea 677/2001 - protectia datelor cu caracter personal tovidiu tovidiu Buna ziua, As dori sa intreb daca prelucrarea urmatoarelor date de catre o persoana fizica pe un site personal de divertisment intra sub incidenta legii ... (vezi toată discuția)
Legalitatea descarcarii filmelor si a folosirii programelor de pe internet florin_io florin_io Din cate am inteles descarcarea filmelor de la alte persoane nu este ilegala ci doar punerea la dispozitie. Constituie infractiune si se pedepseste cu ... (vezi toată discuția)
Accesare informatii prin internet MirceaMM MirceaMM Doresc sa intreb daca o persoana fizica poate sa utilizeze de acasa (computer, conectie la Internet) un soft specializat, securizat (username, ... (vezi toată discuția)