avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... onorariu avocat-procedura plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

onorariu avocat-procedura plata

Buna ziua,

As dori sa stiu cum se procedeaza cand decizi ca un anumit avocat te va reprezenta si iti va apara drepturile intr-o actiune judecatoreasca:se intocmeste vreun contract de reprezentare?cum e corect sa fie platit onorariul: avans +diferenta la incheierea procesului sau totul sa fie achitat la sfarsit?
am inteles ca au existat situatii cand avocatul dupa plata onorariului nu a mai fost de gasit ..si as vrea sa stiu care este procedura corecta...

Exista vreun dezavanraj daca esti reprezentat de un avocat stagiar?

Va multumesc
Vera


Imi puteti spune va rog de unde ati luat acest ctr tip?
Dna colega este contractul tip pe care orice barou il pune la dispozitia avocatilor impreuna cu delagatierul aferent(cel putin asa procedează Baroul Bucuresti).Va recomand sa va inscrieti pe grupurile de fb dedicate exclusiv profesiei noastre acolo puteti găsiți raspunsul și la întrebări mai tehnice.Cu toata stima față de colegii din Dâmbovița am ceut recent date despre protestul de la Trib DB si am văzut că foarte puțini sunt înscriși probabil tehnologia a ajuns mai greu.Daca vreti mai multe amănunte imi puteti trimite mesaj privat sunt grupuri unul cu 3-4000 membri altul cu 7- 800 de avocati foarte utile pt diverse discuții.

Raluca - Elena Stefan a scris:

Imi puteti spune va rog de unde ati luat acest ctr tip?

Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar geo26 geo26 avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare al stagiarului Lucian Croitoru Lucian Croitoru Un avocat [b]stagiar [/b]care are un contract de colaborare cu o forma de organizare a profesiei (un cabinet individual, de exemplu) poate sa aiba dreptul la ... (vezi toată discuția)