avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesarea de fonduri europene nerambursabile-conditii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesarea de fonduri europene nerambursabile-conditii

buna ziua,santem o firma srl cu 16 angajati.Profilul nostru este in lemn,avem aduse utilaje din strainatate,performante,dar nu avem fabrica lucram intro fabrica inchiriata.Pana in anul 2009 totul a fost bine ,dar din acest an ne-am mentinut pe linia de plutire,acum avem foarte multe comenzi dar in timp ne-au coplesit facturile retante ,nu sant mari intern ar fi 25-30 mii euro extern ar fi cam 120 mii E daca am putea avea banii de investitie pentru cumpararea de materie prima si un spatiu locativ ne-am descurca excelent.Am reusii sa dam de lucru la oamenii din mediul rural(am face angajari,ne-am diversifica productia ) dar asa este greu ne copleseste suma de 25-3o mii E intern.Cel extern nu este o problkema desii suma este mare,toti ne-au dat asigurare ca ne mai asteapta de bani.Noi nu avem sursa necesara sa achitam facturile ,pentru ca nu avem bani de materie prima.Va rugam ajutati-ne ,este pacat sa inchidem o fabrica care a "razbit" pana aici adica am trecut si razbit din criza si sa ne impotmolim acum pentru 30 mii Euro nu este o suma mare de atat avem nevoie sau de c at puteti sa ne dati in aceste conditii pe care le-am descris. Va transmitem sincere salutari si speram ca ne veti intelege si ajuta-Multumim
Cel mai recent răspuns: getatm , utilizator 06:33, 8 Iunie 2011
Ce anume produceti, elemente de mic sau mare mobilier sau scanduri si in ce localitate aveti punctul de lucru?
1. Nu se pot solicita fonduri nerambursabile pentru capital de lucru (materie prima).
2. Nu se acorda finantare nerambursabila pentru cumpararea de spatii, ci doar pentru un proiect care prevede in primul rand o modernizare a productiei (obligatoriu achizitie de utilaje).

Ca observatie de ordin general, daca ati identificat ca o problema lipsa unui spatiu in proprietate (adica dvs. considerati ca plata chiriei este prea impovaratoare), la dimensiunea afacerii dvs. aveti in realitate probleme structurale si e mai bine sa reconsiderati toata afacerea. La acest nivel, chiria unui spatiu industrial ar trebui sa fie o problema minora.
Buna ziua producem sertare de mobila din panou de mesteacan stratificat ,pe dimensiuni mari si mici lacuite ,forate si puse dibluri le lemn,le trimitem extern comenzi sant .pe piata interna nu am patruns deloc din 2004 de cand functionam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri luate in gaj getatm getatm santem o firma cu patroni italiani am luat din 2004 in chirie o fabrica unde ne desfasuram activitatea.Anul 2011 nu a fost bun pentru noi,lucram cu multi ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)