avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 intrebari. Multumesc!
1) Cati angajati poate avea maxim o intrep.indiv. ?
2) Pentru muncitor necalificat se intocmeste fisa postului?
Cel mai recent răspuns: Marinescu_And , utilizator 20:16, 10 Mai 2011
Bună seara!.O întreprindere individuala poate avea câţi angajaţi doreşte.Mi se pare normal ca şi pentru muncitorul necalificat să existe o fişă a postului pentru a nu avea probleme cu ITM - ul
pentru a nu avea probleme cu ITM - ul

Motivul est altul: salariatul trebuie sa stie precis ce atributii, obligatii si responsabilitati, criteriile de performanta ce trebuie sa le indeplineasca, relatii de subordonare, etc.

Buna seara! Si unde pot gasi si eu o fisa a postului pt. "muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor"? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului loredana7703 loredana7703 Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste modele de fise de post pentru: asistent manager, economist, gestionar, agent imobiliar, muncitor necalificat conf ... (vezi toată discuția)
Fisa postului contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com Va rog sa ma ajutați cu Fisa postului- Muncitor Necalificat la Asamblarea Montarea Pieselor -COD COR 932906 și Model de evaluare a salariatului ... (vezi toată discuția)
Fisa postului cod cor 932906 edua20 edua20 Va rog sa ma ajutați cu Fisa postului- Muncitor Necalificat la Asamblarea Montarea Pieselor -COD COR 932906 și Model de evaluare a salariatului ... (vezi toată discuția)