avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzeele lumii. Idei pentru zile ploioase
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzeele lumii. Idei pentru zile ploioase

Pentru timp urit, pentru bucuria ochiului si a sufletului:
[ link extern ] /
sper sa va placa (daca nu l-ati vazut deja) si sper ca nu se considera reclama, e un site public.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 08:42, 30 Iulie 2015

Natural History Museum - London,England

[ link extern ]
Pentru că astăzi în Bucureşti o să plouă iar parcurile nu vor mai fi o opţiune, vă recomand să vizitaţi expoziţiile temporare de la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”.

1. Expoziția ”The Human Body”. Eu am văzut-o şi mi-a plăcut foarte mult. :yes:
[ link extern ]

2. Expoziţia "Fluturi tropicali vii”. Eu o să îmi petrec după-amiaza printre fluturi :).
[ link extern ]
Manastirea Cozia, tur virtual.
[ link extern ] /
Dupa deja cunoscutul "Google Art Project", cei de la BBC au demarat un proiect amplu ce va face disponibile on-line peste 200.000 lucrari de arta, majoritatea necunoscute publicului larg. Acest nou proiect este "Your Paintings".
[ link extern ] /
Pina in acest moment pot fi vazute peste 100.000 de lucrari, completarea lor fiind in curs.
Muzeele lumii.

Google are grija si de cei care nu pot vedea pe viu, din motive financiare, aceste minunatii.
[ link extern ] ...
Intrati, nu vor regreta, nici cei care au mai vazut deja.

Alte discuții în legătură

Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Tablou fals. LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
Printul charles a sustinut la bucuresti un „discurs rar”, dupã cum a remarcat presa internaþionalã. a vorbit despre dragostea sa pentru românia si poporul român legalmgm legalmgm „Românii au multe motive de mândrie”, a mai spus Prinţul Charles în discursul său, „iar această mândrie ar trebui să vă determine ... (vezi toată discuția)