avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2011

Buna seara,
As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere copil, in conditiile in care sunt angajata cu contract de munca pe PERIOADA DETERMINATA, contract care a inceput la 1 Decembrie 2010, si va expira la 1 Decembrie 2011.
Mentionez ca urmeaza sa nasc la inceputul lunii noiembrie 2011, iar inainte de 1 Decembrie 2010 am fost in somaj si nu am avut intrerupere (mai aveam o luna de somaj in momentul in care am inceput sa lucrez pt societatea la care activez in prezent).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:15, 11 Mai 2011
1. CIM pe perioada determinata inceteaza de drept la data expirarii sale indiferent de situatia in care va aflati dvs.
2. Dvs. veti intra in concediu de materntate (126 de zile) si apoi in CCC.
3. Veti beneficia de indemnizatie pentru CCC deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii veti fi avut luni cu venituri din salarii si o luna sau doua de somaj indemnizat, perioada care se ia in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana sunt insarcinata in 8 luni am sa nasc pe 15 07 2011 si am cotract pe per determinata care expira pe 27 06 2011 CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE VA ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului? copsy copsy buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare. sunt angajata cu contract pe periodata determinata si imi expira in data de 16 dec, am terminat ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)