avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... imposibilitatea vizualizarii diagramelor din profilul ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

imposibilitatea vizualizarii diagramelor din profilul de consultant

De sambata graficele din profilul consultant nu pot sa le vizualizez decat partial si aleatoriu. In unele cazuri pot sa vizualizez fie graficul rating-ului, fie cel cu numarul recomandarilor. In alte cazuri nu pot sa vizualizez niciunul dintre grafice. Ce trebuie sa fac ca sa remediez aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:46, 12 Mai 2011
Incercati sa stergeti cookie-urile browserului dumneavoastra (tools / options / ...) si ar trebui sa se rezolve.

[ link extern ]

o zi frumoasa
Dupa citirea mesajului pe care l.-am postat mai sus , le-am sters ,insa problema a ramas . Posibil ca problema sa fie de la mine :(
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea postarii Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu In luna mai a acestui an am sesizat imposibilitatea vizualizarii diagramelor care reprezinta variatia rating-ului si a numarului de recomandari. Cu toate ... (vezi toată discuția)