avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Buna.Am si eu o intrebare.Nu este vorba despre mine dar voi expune problema ca si cum as fi eu in cauza: Eu si sotul meu suntem in divort,pentru ca el are alta femeie..Timp de 6 ani am locuit impreuna in italia.Acum eu am plecat in romania pt ca el nu ma ajuta cu banii pentru fetita(avem o fetita de 1 an,nascuta in italia). Astazi am fost la primarie in suceava sa bag actele pentru alocatie, dar mi-au zis ca am nevoie de o copie de buletin a lui si de un copie a codului fiscal al lui, pentru a verifica daca fetita ia alocatie si in italia. El nu lucreaza cu contract in it. L-am sunat in italia sa-i zic s a imi trimita aceste acte, dar nu vrea,refuza categoric. Mi-a zis sa-i dau bani ca sa mi le dea. Vreau sa stiu daca are dreptul sa nu mi le dea, si daca nu exista o lege care sa il oblige, sa imi dea actele, copilul are nevoie de alocatie. Va rog un raspuns de la un avocat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:39, 11 Mai 2011
legea il poate obliga..dar in Italia trebuie sa-l dati in judecata...imi pare rau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - probleme cu e411 în italia Carla beatrice Carla beatrice Am un copil nascut in Italia iar ani trecut in decembrie e am fost acasa pentru actele romanesti si pentru alocatie stat ,anul trecut in decembrie am depus ... (vezi toată discuția)
Pentru cresterea copiilor Imparatul Imparatul Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia. Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate ... (vezi toată discuția)