avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acceptare tacita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acceptare tacita

Daca o institusie publica nu da curs unei solicitari efectuate de un operator economic, se considera acceptare tacita. Daca da , dupa cat timp.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 12 Mai 2011
Despre ce fel de solicitare este vorba? ... legea prevede ca procedura aprobarii tacite este procedura prin care autorizatia este considerata acordata daca autoritatea administratiei publice nu raspunde solicitantului in termenul prevazut de lege pentru emiterea respectivei autorizatii.

Raspunsul negativ al autoritatii administratiei publice competente, in termenul prevazut de lege pentru emiterea autorizatiei, nu echivaleaza cu aprobarea tacita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare tacita catalinrw catalinrw Legea aprobarii tacite se poate aplica si asupra unei institutii bancare ? pe scurt dak am depus o cerere la banca iar aceasta nu a furnizat nici un raspuns ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma puteti ajuta, va rog, cu exemple concrete de aprobarea ... Elisa B Elisa B Buna seara, Ma puteti ajuta, va rog, cu exemple concrete de aprobarea tacita in administratia publica? As dori sa inteleg mai bine termenul de \"aprobare ... (vezi toată discuția)
Primaria: finalizare imobil smeagull smeagull Buna, In urma cu un an, am cerut primariei sa imi elbereze o adeverinta de finalizare a constructiei (am terminat casa si vreau sa o inregistrez in CF), cu ... (vezi toată discuția)