avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... malpraxis?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

malpraxis?

in urma unei interventii la un picior fracturat am ''luat'' un virus din spital si ca urmare dupa o zdravana infectie vindecarea e o speranta pe care incep incet incet sa o pierd...m-am prezentat la o comisie medicala pentru a face demersurile pentru o pensie vazand ca acest picior ma impiedica sa imi desfasor activitatea. Medicul care m-a examinat nu mi-a aprobat dosarul spunand ca e vindecabil printr-o operatie la Firenze, operatie care costa in jur de 20 000 euro. Cum eu nu dispun de aceasta suma...cui sa ma adresez ptr a reusi sa fac aceasta incercare prin intermediul min sanatatii? Vazand ca am contactat virusul in spital exista un demers legal pentru malpraxis? Multumesc ...
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:36, 23 Mai 2011
problema e ca fondurile mele s-au epuizat incet incet incercand sa rezolv problema in spitalele romanesti...si au trecut deja aproape 3 ani...de asteptari...de operatii ...ca in cele din urma sa mi se spuna ca vindecarea nu e posibila din cauza acestui virus contactat...in Spitalul jud. Brasov...acum ca nu mai pot lucra ma iau si peste picior vorbindu-mi de aceasta clinica din Firenze...unde s-ar fi operat chiar medicul din comisie...medic care nu cred ca a facut banii acestia respectand juramantul lui Hipocrate...Ma rog...ori pierd speranza ori pierd piciorul...deci voi incerca prin caile indicate in acest forum...si prin forte proprii sa-mi imbunatatesc situatia...
Sper ca veti reusi sa recuperati piciorul si sa pedepsiti pe cei care v-au adus in situatia in care sunteti . Pe amiabil nu veti reusi sa recuperati suma investita , doar prin instanta , insa ptr asta va trebui sa aveti dovezi cat mai clare si concludente care sa demonstreze stadiul bolnav al sistemului medical romanesc .
Va urez succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis LAURA-ELENA LAURA-ELENA Am solicitat la IML un act constatator, prin care sa se dovedeasca faptul ca niciodata n-am suferit hernie de disc si am fost operata inutil de doua ori si mi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau discriminare _Alin_ _Alin_ 1) Daca un functionar public dintr-o institutie publica a statului[u] emite un act fara sa verifice sau fara sa argumenteze in baza carei legi [/u]nu da ... (vezi toată discuția)