in urma unei interventii la un picior fracturat am ''luat'' un virus din spital si ca urmare dupa o zdravana infectie vindecarea e o speranta pe care incep incet incet sa o pierd...m-am prezentat la o comisie medicala pentru a face demersurile pentru o pensie vazand ca acest picior ma impiedica sa imi desfasor activitatea. Medicul care m-a examinat nu mi-a aprobat dosarul spunand ca e vindecabil printr-o operatie la Firenze, operatie care costa in jur de 20 000 euro. Cum eu nu dispun de aceasta suma...cui sa ma adresez ptr a reusi sa fac aceasta incercare prin intermediul min sanatatii? Vazand ca am contactat virusul in spital exista un demers legal pentru malpraxis? Multumesc ...
problema e ca fondurile mele s-au epuizat incet incet incercand sa rezolv problema in spitalele romanesti...si au trecut deja aproape 3 ani...de asteptari...de operatii ...ca in cele din urma sa mi se spuna ca vindecarea nu e posibila din cauza acestui virus contactat...in Spitalul jud. Brasov...acum ca nu mai pot lucra ma iau si peste picior vorbindu-mi de aceasta clinica din Firenze...unde s-ar fi operat chiar medicul din comisie...medic care nu cred ca a facut banii acestia respectand juramantul lui Hipocrate...Ma rog...ori pierd speranza ori pierd piciorul...deci voi incerca prin caile indicate in acest forum...si prin forte proprii sa-mi imbunatatesc situatia...
Sper ca veti reusi sa recuperati piciorul si sa pedepsiti pe cei care v-au adus in situatia in care sunteti . Pe amiabil nu veti reusi sa recuperati suma investita , doar prin instanta , insa ptr asta va trebui sa aveti dovezi cat mai clare si concludente care sa demonstreze stadiul bolnav al sistemului medical romanesc .
Va urez succes
Caz de malpraxis
LAURA-ELENA
Am solicitat la IML un act constatator, prin care sa se dovedeasca faptul ca niciodata n-am suferit hernie de disc si am fost operata inutil de doua ori si mi ... (vezi toată discuția)