avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea de la intretinere pentru toti membrii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea de la intretinere pentru toti membrii familiei

Sunt nevoit sa plec din tara impreuna cu toata familia pentru un an de zile. Nu intentionez sa inchiriez apartamentul unde locuiesc. Ce cheltuieli va trebui sa achit lunar asociatiei de locatari si care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:40, 15 Mai 2011
Cheltuieli care se repartizeaza pe cota parte indiviza si care se platesc indiferent daca se locuieste sau nu in apartament (indiferent daca locuiesc zero persoane sau 10 persoane in apartament suma este aceeasi) pentru: salarii, reparatii la partea comuna, contract de service pentru ascensor si interfon, caldura (daca nu este masurata cu ajutorul repartitoarelor), consumul de utilitati pentru partile comune, materiale pentru curatenie, becuri, chitantiere, etc.


L230
Multumesc de raspuns. Din nefericire nu am montate repartitoare in apartament asa ca, o solutie viabila pentru linistea unui administrator "vigilent" ar fi debransarea caloriferelor de la termoficare.
Daca nu se schimba ceva in legislatie, in toamna urmatoare, cand se va da drumul la caldura o sa platiti totusi si agentul termic. Debransarea caloriferelor nu prea se practica, nu se aproba decat daca va instalati legal centrala de apartament. Dar platiti oricum partea ce va revine pentru incalzirea partilor comune ale blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii soby 1 soby 1 in urma cu 6 luni am devenit preprietarul unui apartament in urma decesului mamei mele .As dori sa stiu daca este normal sa fiu trecut la intretinere si sa ... (vezi toată discuția)
Fisa de intretinere lidianic lidianic Cum pot sa obtin o copie dupa fisa de intretinere de la asociatie? Mi s-a spus ca numai cenzorul mi-o poate elibera. Cum se plateste intretinerea pentru un ... (vezi toată discuția)
Repartizare energie termica Davidcugir Davidcugir Am un apartament in Oradea intr-un bloc cu repartitoare de caldura. Din 2010 nu mai locuieste nimeni in locuinta, deoarece sint rezident in Germania. Din 2011 ... (vezi toată discuția)