avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

Buna ziua! As dori sa stiu daca constructia unui garaj necesita autorizatie,daca da,de cine trebuie eliberata? Si daca acea constructie este ridicata fara autorizatie unde as putea face o reclamatie? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dany32 , utilizator 16:02, 13 Mai 2011
In Legea 50/1991 nu sunt enumerate categoriile de persoane si natura relatiilor pe care acestea trebuie sa le aiba pentru a putea construi fara autorizatie de construire.
Adresati o petitie institutiei primariei (nu serviciului urbanism sau disciplina in constructii) si, daca nu se solutioneaza in termen legal, adresati o petitie si Inspectoratului de Stat in Constructii.
Va multumesc pentru raspuns!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie molita molita as dori sa- mi raspundeti ce reprezinta o constructie in baza legii 50 1991 ?as dori sa ridic o hala pe teren privat intraviulan fara fundatie de 100 mp si ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)