avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare auto in baza H.C.L. 4/2010
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare auto in baza H.C.L. 4/2010

Buna ziua,

Mi s-a ridicat masina in baza H.C.L 4/2010. Am recuperat-o in urma platii unei sume pt "transport, depozitare/etc) de unde am primit o Dispozitie de blocare/ridicare auto. Mi s-a spus ca nu am altceva de platit fiin la prima abatere.
As vrea sa intreb daca urmeaza sa primesc si un proces verbal pe care doresc sa il contest. Daca stie cineva in cat timp trebuie sa imi parvina acest proces verbal sau pot face contestatie la Dispozitia de blocare/ridicare.
Cel mai recent răspuns: user1002 , utilizator 11:44, 13 Mai 2011
PV nu cred sa mai primiti dar puteti contesta direct dispozitia de blocare a rotilor daca veti considera ca aveti dreptate si aveti pe ce va baza. HCL daca nu incalca legile in vigoare, la nivel local au putere de lege.
Motivul pentru care am intrebat de proces verbal este ca peste tot unde am gasit un model de contestatie sau plangere se face referire la anularea"procesului verbal", pe care u nu il am.
Credeti ca pot cere anularea dispozitiei de blocare/ridicare si deci a facturii care a decurs din ea (cea de depozitare, etc)?

Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de dispunere a ridicarii unui autovehicul stationat neregulamentar tgm tgm Buna ziua, As dori sa ma interesez ce sanse de castig am, daca contest procesul verbal de ridicarea masinii pt stationare neregulamentara? Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)