avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod clasificare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod clasificare mijloc fix

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot incadra un laptop,respectiv un server, in grupa 2.2.9 a mijloacelor fixe.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 03:39, 14 Mai 2011
Da,le puteti incadra in aceasta grupa 2.2.9 - Calculatoare electronice si echipamente periferice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare laptop conform catalogului de mijloace fixe. 1909 1909 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este cea mai corecta incadrare a unui laptop achizitionat de catre o persoana juridica conform catalogului de mijloace ... (vezi toată discuția)
Amortizare calculator cristian_conea cristian_conea Am achizitionat un laptop in calitate de titular de intr.indiv. Va rog sa-mi precizati modul de amortizare aplicabil si perioada de amortizare (inclusiv ... (vezi toată discuția)
Fisa mijloace fixe ministru_ ministru_ As dori sa completez fise pentru mijloacele fixe si as dori sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele raspunsuri: 1) in cat timp se amortizeaza geamurile ... (vezi toată discuția)