avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua
Pe 31 decembrie 2010 am intrat in concediu prenatal. Copilul s-a nascut pe 10 martie 2011. In cazul in care ma reintorc la locul de munca la un an de la nasterea copilului care este formula de calcul pentru salariu? Se adauga sau nu ;la salar cele 500 ron de angajator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:40, 16 Mai 2011
vETI BENEFICIA DE STIMULENTUL DE INSERTIOE CARE VI SE VA ADAUGA LA SALARIU
Am inteles ca acest stimulent de reintoarcere la locul de munca actual se acorda doar daca te intorci mai devreme de 1 an de la nasterea copilului. Mai exact, cat de devreme,poate fi si 11 luni si cateva zile?:sorry:
Puteti sa sa intoarceti la serviciu si cu o zi inainte ca minorul sa implineasca varsta de 1 an.
1. Pentru a primi stimulentul de insertie de 500 lei pe luna, pana ce copilul implineste 2 ani trebuie sa reluati activitatea cu cel putin o zi inainte de implinirea varstei de un an a copilului.
2. Simulentrul de insertie nu se adauga la salariu. El este platit separat de Agentia Judeteana de Prestatii Sociale cea care v-a platit pana acum indemnizatia pentru CCC.
3. Salariul va fi platit de angajator conform contractului individual de munca si nu are legatura cu stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea dupa concediul de maternitate cornelia79 cornelia79 Buna seara, Conform legii, reintoarcerea la locul de munca dupa alegerea concediului de crestere copil pana la 1 an, se face inainte ca acesta sa ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)