aallyah9 
	    	Utilizator

aallyah9 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 cornelia79	                   

Buna seara,
Conform legii, reintoarcerea la locul de munca dupa alegerea concediului de crestere copil pana la 1 an, se face inainte ca acesta sa ... (vezi toată discuția)
	                    cornelia79	                   

Buna seara,
Conform legii, reintoarcerea la locul de munca dupa alegerea concediului de crestere copil pana la 1 an, se face inainte ca acesta sa ... (vezi toată discuția)

oanca	                   

buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
	                    oanca	                   

buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)

radmaria	                   

Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)
	                    radmaria	                   

Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)