avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantie reala mobiliara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantie reala mobiliara

poate fi constituita o garantie reala mobiliara (pt. licitatii/garantie de buna executie/de plata) pentru mai multe contracte ?sau se cincheie un contract pe fiecare lucrare/contract?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 09:36, 15 Mai 2011
In mod normal se face pentru fiecare contract in parte, fiecarea avand caracteristicile si clauzele sale. Este mai usor asa si pentru faza radierii garantiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit pe firma DFlorin DFlorin Buna ziua,am un credit pe firma de 30000 ron la brd ,fara nici o garantie,care se reinoieste la fiecare an iar lunar plateam doar o dobanda la aceasta ... (vezi toată discuția)
Garantii reale mobiliare ContSters91137 ContSters91137 eu detin 100 parti sociale la o firma pentrui care constitui o garantie real mobiliara (gaj) pentru a obtine un credit. daca nu platesc, este posibil ca ... (vezi toată discuția)
Restituire credit andy2000 andy2000 Am luat un credit in 2009(pe societate) ptr.achizitie utilaje pentru care s-a constituit o garantie. In cazul in care restitui acest credit anticipat, nu este ... (vezi toată discuția)