avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări ban io_ha_na_c 2 luni
Discuție deschisă în Banări

ban io_ha_na_c 2 luni

Io_ha_na_c primeste ban 2 luni pentru nerespectarea regulamentului si certurile constante cu adminii si moderatorii.

Later update:
Si conturile asociate ale io_ha... vor fi banate, urmand ca ban-ul de 2 luni initial sa se prelungeasca cu fiecare perioada in care nu intelege sa respecte sanctiunea respectiva. ne putem juca asa fara nicio problema.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

banat la "comentarii" la un anumit ziar online CYBORG CYBORG DE vreo 7 luni sunt banat la \\"comentarii\\" la un anumit ziar online.Nu le convine opinia mea politica! Cum pot sa ma debanez, ca sa pot posta in continuare ... (vezi toată discuția)
Nu se respectã nimic, online. Andrei-Jean-J Andrei-Jean-J Salut! Astăzi, am luat kick pe un chat, de la un joc online. Din cauză că am scris o propoziţie în engleză, crezând că moderatorul este englez. ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)