avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Ascultari telefonice
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Ascultari telefonice

Pot fi folosite in instanta, la judecata pe fond, informatiile "culese" prin ascultari telefonice? Chiar daca ascultarile telefonice au fost facute legal.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Marius , Avocat 11:49, 12 Iunie 2011
daca inregistrarile sunt legale, asa cum spuneti, pot fi folosite in instanta
Si eu sunt interesata de acest aspect.
Se depune transcrierea convorbirii pe format de hartie si pe format electronic (CD, etc.)?
Din cate stiu , in format electronic .
la dosar de depune transcrierea convorbirilor pe format de hartie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul să cer o copie a datelor electronice (cd-uri) atașate la dosarul penal? dan996 dan996 Buna seara ! Am fost acum 2 zile , la cererea avocatului, am fost sa cer o copie a dosarului penal. In timp ce se copia am observat ca pe coperta dosarului ... (vezi toată discuția)
Suportul optic inregistrare apel 112 proba in procesul penal mary6 mary6 Buna seara. Cu tot respectul, ma adresez din nou acestui forum de unde am obtinut multe informatii,sfaturi,sugestii..etc, ce m-au ajutat enorm in problemele ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)