avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedentiala

Ordonanta presedentiala presupune o urgenta. Poate fi urgenta motivata prin faptul ca mama are nevoie urgenta de tratament in strainatate si copilul (incredintat definitiv si irevocabil ei)trebuie sa o insoteasca? Aceasta hotarire este necesara pentru obtinerea unei vize (vizita)pentru minor si mi s-a spus ca se accepta o astfel de sentinta in loc de semnatura tatalui.

Unde gasesc modele ordonante?

Multumesc
Doamna, ati mai intrebat acelasi lucru in lat subiect si, in plus, acesta nici nu contine toate datele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliul minorului la domiciliul mamei in strainatate stefimit stefimit Buna ziua! Mama are domiciliul in strainatate . In urma unei Hotarari judecatoresti ,ramasa definitiva, i se stabileste domiciliul minorului la mama in ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor roman cu domiciliul in italia Albertodora Albertodora Pasaport roman cu domiciliul in Italia pentru minor in urma divortului parintilor,sentinta in care s-a decis autoritate esclusiva a mamei ,domiciliul fiind la ... (vezi toată discuția)
Minor iesit din tara jully3tt3 jully3tt3 Buna seara! Am o nelamurire si pote cineva ma poate ajuta cu un raspuns. Iata care e problema: Sotul meu are din o relatie anterioara casatoriei un copil ... (vezi toată discuția)