avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce tine de penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce tine de penal

Buna seara,
Am o nelamurire. Daca o persoana fizica are mai multe procese pe rol ,isi schimba domiciliul si nu anunta instanta noua adresa, ce se poate intampla? Am facut eu o sesizare la tribunal intr-un caz asemenator si am primit raspuns cum ca sesizarea mea a fost trimisa la Sectia penale pt a se rezolva aceasta situatie. Ce inseamna asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:23, 17 Mai 2011
Depinde ce calitate procesuala aveti in procesele respective,,,Deasemeni depinde si temeiurile de drept din doasarele ce le aveti.. Nu ati aratat cele pe care eu vi le-am relatat..??:(
Cererea se va inregistra la registratura instantei si se va atasa la dosarul cauzei pentru ca instanta sa o aiba in vedere la efectuarea actelor de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultarea raportului de expertiza in arhiva instantei dumifilote dumifilote Am deschis o actiune de rectificare TP.. Instanta a considerat necesara o expertiza topo. Am platit onorariul provizoriu si dupa mai multe tergiversari ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces! spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am un proces in data 10.09.2010 la care nu pot ajunge din motive personale. Intrebarea mea este cum formulez aceasta cerere si unde trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)