avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Ma intereseaza ce conditii trebuiesc indeplinite pentru intocmirea unui contract de comodat pentru locuinta. Este necesara inregistrarea undeva a contractului sau trebuie semnat in fata unui notar?
Cel mai recent răspuns: gnosy , utilizator 00:19, 17 Mai 2011
Contractul de comodat poate fi intocmit sub semnatura privata, poate fi autentificat de un notar sau poate primi dare de data certa de un avocat. Este valabil oricum intr-una din cele 3 variante.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat viomitrea viomitrea Buna ziua , Am de facut un act de comodat, as vrea sa va intreb, unde trebuie sa ma duc la notar sau la un avocat , este la fel de valabil ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma - cu ce acte treb sa merg la notar AngelaSimina AngelaSimina Va rog din lista de mai jos de acte, care dintre ele trebuie obligatoriu sa fie facute cu un notar sau avocat: 2. Act constitutiv (care poate fi ... (vezi toată discuția)