avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare program de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare program de vizitare minor

Buna ziua,
in urma cu un an am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in urma careia am dreptul sa am relatii personale cu fetita mea in fiecare zi de sambata intre ora 10 si 16 fara alte conditionari.
La inceput mama fetitei a respectat sentinta si puteam lua fetita de la domiciliul mamei in fiecare sambata dimineata si o aduceam la ora 16.
In ultimul timp mama conditioneaza iesirile mele cu fetita (parc, film etc) in acest interval orar de prezeta ei, concluzionand, nu pot sa-mi vad fata decat in prezenta ei, deci trebuie sa o luam neaparat cu noi indiferent unde mergem.
Daca nu sunt de acord cu prezenta mamaei nu-mi pot lua fetita in ziua si intervalul oror stabilit de tribunal!!!!
Ce pot face? Cui ma pot adresa sa nu mai fiu nevoit sa suport prezenta mamei in intervalul orar in care eu ar trebui sa fiu SINGUR cu fetita mea.
Mentionez ca in tot acest timp eu am platit pensia alimentara, desi nu am putut sa-mi vad fata fara a fi prezenta si mama ei.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 21:51, 20 Mai 2011
6 ani
Multi inainte!
Copilul meu are 4 ani jumate,abia acum isi cunoaste tatal biologic si tot poate sa o ia fara a fi eu prezenta.
Cereti in instanta un program mai larg. Cu siguranta il veti obtine fara a fi mama in preajma, numai daca nu sunt alte aspecte mai grave la mijloc (de ex. batai, amenintari, traumatizari psihice, etc.).
Succes.
Intr-o societate libera, ar fi o limitare a drepturilor individuale daca un reprezentant al justitiei ar trebui sa ne spuna ce sa facem. Singurul lucru pe care-l poate face este sa ne spuna ceea ce nu putem face. Asta inseamna libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor tavi2010_cdo tavi2010_cdo Salut Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta noul cod civil? annamaria24 annamaria24 Fosta sotie a logodnicului meu a plecat in Belgia cu fetita de 7 ani fara nici o explicatie ,cum isi va putea vedea fata daca efectiv nu este lasat sa se ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor ciprian2020 ciprian2020 Buna ziua, Am un copil dintr-o relatie de acum 10 ani , iar prin hotarare judecatoreasca am obtinut un program de vizita in al doilea si ultimul weekend din ... (vezi toată discuția)