Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Dupa accident,nu am fost internata,dar trebuie sa port un guler rigid timp de 7 zile. Deci dupa cum ati spus dumneavoastra,nu se pune problema de vatamare corporala. Mai departe, ar trebui sa-l dau in judecata pe celalalt sofer daca am pretentii materiale.
Politia a incheiat un pv de cercetare la fata locului,inca nu a fost sanctionat niciunul dintre soferi. Li s-au luat permisele dar au dovezi de circulatie valabile 15 zile si cu posibilitate de prelungire. Din cate stiu eu s-au efectuat masuratori,dar pe cand a ajuns echipajul de politie,masina in care am fost pasager fusese mutata,pt a nu incurca circulatia,la indemnul unui alt politist.
oricum,acum am inteles mult mai multe. deci daca nu avea alcoolemia peste limita legala,nu va fi gasit vinovat mai mult decat soferul masinii in care eram. ambii soferi au incalcat reguli de circulatie si din aceasta cauza isi vor plati jumatate din reparatia masinilor si li se vor retine probabil permisele. eu nu sunt considerata victima pt ca nu am peste 10 zile de ingrijiri medicale.asadar, daca eu vreau ca celalat sofer sa plateasca,trebuie sa-l dau in judecata pe cale civila. oricum nu aveam de gand sa incerc sa-l bag la inchisoare pe bietul om.:)
va multumesc tuturor pt raspunsuri,mi-au fost de mare ajutor si sper ca am inteles tot.
~ final discuție ~