avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere ancpi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere ancpi

poate ma ajuta cineva cu un raspuns :e posibil fara a detine carte funciara inscrierea de catre bir.executor judecatoresc, am facut sesizare la ancpi si am primit raspuns ca chiar daca nu am carte funciara inscrierea a fost posibila conf.art58 alin.2 /legea 7/1996 ,am citit legea cadastrului si am constatat ca titlul 3 capitol 1 dispozitii tranzitorii unde m-a incadrat cu articolul , se refera la cu totul altceva, eu am considerat ca daca era posibila inscrierea trebuia invocat capitolul 2 procedura de inscriere in cartea funciara si in care,de fapt, nu am gasit articol in care sa fie posibila inscrierea fara a detine carte funciara, orice inscriere sau modificare se face expres in cartea funciara, multumesc anticipat#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:25, 18 Mai 2011
Priobabil art.55 alin2 al L.7/1996-ipoteca se poate inscrie numai asupra unui imobil in intregul sau sau asupra cotei parti....
alin.4-intoate cazurile cand prin lege se acorda un privilegiu imobiliar sau o ipoteca legala pentru garantarea vreunui drept sau creante, acestea se vor inscrie din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult ajutati-ma sa ajut!!!!!!!! caterina_ro caterina_ro Va rog mult, stie cineva daca Actul aditional conventie incheiat intre Cartea funciara si bancile din Roamnia, conventie care completeaza Legea nr.7/1996 a ... (vezi toată discuția)
Efectul constitutiv al inscrierii in cartea funciara ContSters4579 ContSters4579 Art. 56 (1) Dispozitiile art. 557 alin. (4), art. 565, art. 885 alin. (1) si art. 886 din Codul civil se aplica numai dupa finalizarea lucrarilor de cadastru ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare prima casa(privilegiul vanzatorului) Catala Catala Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati in ce masura ne putem proteja, in calitate de vanzatori in cadrul unui contract de vanzare-cumparare prin Prima Casa in ... (vezi toată discuția)