avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa nesimtire si japca pe fata ce sa mai ...
Nu nu aveti dreptate.
Aveti dreptul doar sa vedeti.Nu scrie nicaeri ca trebuie sa va dea copii.Daca vrea va da daca nu faceti poze cu telefonul.
oare nu suntem noi cei care platim ???? si in concluzie trebuie sa ne si dovedeasca , nu vi se pare logic ?
Ce vreti sa va dovedeasca?Ca s-a apucat sa stranga bani ca sa se repare acoperisul?
Da o sa va arate fara sa fie obligat sa va dea copii ca s-a stabilit strangerea unei sume pentru repararea acoperisului.

Vedeti ca aici
www.avocatnet.ro/content/for...
sunt postate de doamna Elga50 diocumentatia neceara.
Apucati-va de citit de la legislatia de baza in jos!
daca legea spune ca trebuie sa ni se aduca la cunostinta acest lucru de ce nu a facut-o???
:rofl: esti fenomenal dragule abia astept sa vad citi fulgi mai iti ramin dupa ce te ia la scarmanat un moderator.:D sigur o sa provoci o criza cuiva , stiu eu cui :stunned::rofl: Nu respecti nici o regula a acestui forum. Inainte de a mai scrie ceva fugi si citeste Regulamentul. Serios.

Si citeste cu atentie o recapitulare : deciziile in ceea ce priveste buna functionare a condominiului se iau de catre majoritatea proprietarilor, organizati in asociatie. Organele de conducere ale acesteia in ordinea importantei sunt: Adunarea generala a proprietarilor si comitetul executiv. In fata tertilor functia de reprezentare a asociatiei este indeplinita de un presedinte. Actele de gestiune se exercita de administrator, contabil . Functia de control a gestiunii este indeplinita de o comisie de cenzori. Anual se aproba in adunarea generala un Buget de venituri si cheltuieli care este obligatoriu pentru toti. Cu aceasta ocazie se stabileste si ce reparatii se fac pentru anul viitor si prin urmare se dispune colectarea fondurilor aferente.
Administratorul are obligatia sa respecte aceste hot. si prin urmare infiinteaza si colecteaza aceste fonduri pentru reparatii.
Modul de calcul al cheltuielilor comune si repartizarea lor pe membrii asociatiei se face de catre administrator / contabil daca as. este mai mare , este verificat de presedinte si de cenzor si se reflecta intr-un document "Lista de plata " care reprezinta daca vrei factura serviciilor de care ai beneficiat in luna precedenta. Daca esti nemultumit cu ceea ce vezi in acea lista o poti contesta si ca la orice alt furnizor , daca iti asumi costurile suplimentare pentru operatiune ti se va remite in copie ce documente au stat la baza calculului cotei de intretinere (ca la telefoane te costa desfasuratorul).
Daca nici asta nu te lamureste parasesc forumul :hammer::training:
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
br_nicku, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva???? ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis doru6 doru6 Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, insa totusi nu m-am lamurti. Stau la etajul 4, intr-un bloc de 4 etaje, vreau sa spun ca ne ploua in casa de ani buni, ... (vezi toată discuția)