avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa nesimtire si japca pe fata ce sa mai ...
domnul meu va respect si nu stiu daca am deranjat pe cine datorita faptului ca am o nelamurire si am cerut ajutorul
@ionutosho

Aveti dreptul sa stiti din ce se compune cota care vi se cere pe listele de intretinere.
Dar ati intrebat administratorul si ati fost refuzat?Ati cerut sa vi se spuna ce e cu acei bani care vi se cer pentru reparatia acoperisului si cum se va proceda cu aceasta reparatie?
Administratorul nu e obligat sa va dea copii de pe documente, este obligat doar sa va dea acces la documente. Acces la documente nu inseamna copii ale documentelor.

Interventie moderator
Daca procedati la asociatie cum procedati si aici pe forum, nu e de mirare ca aveti nelamuriri pe care vi le veti rezolva foarte greu....pentru ca procedati fara a tine cont de nicio regula....si asta naste reactii adverse interlocutorilor...si acolo si aici!
@br_nicku
:) criza n-a declansat, ca nu ne enervam noi asa repede, dar de inchis unul din topicuri l-am inchis....! ;) ....dupa care il voi si sterge, ca e inutil, multe mesaje se repeta. Il las spre desfatarea celor care vor sa se amuze, daca intre timp nu-l va sterge vreun admin! :)
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
elga50, moderator
ionutosho a scris:

nimic din ce spune legea din cele doua paragrafe mai sus mentionate nu au fost indeplinite sau efectuate de catre administrator

Dvs nu realizati ca exista diferente semnificative intre administrator de imobil si presedinte de asociatie ,fiecare cu responsabilitati distincte
Art 12 A d ) din HG nr 1588/2007 precizeaza obligatia presedintelui de asociatie sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
poate nu m-am expimat corect Cum este posibil sa sa execute o lucrare in cazul de fata reparatia acoperisului fara instiintarea proprietarilor din acest bloc ?? cum este posibil asa ceva ????
Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Folositi-va de butonul Editeaza pentru a continua mesajul la care nu vi s-a raspuns inca.

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva???? ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis doru6 doru6 Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, insa totusi nu m-am lamurti. Stau la etajul 4, intr-un bloc de 4 etaje, vreau sa spun ca ne ploua in casa de ani buni, ... (vezi toată discuția)