avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stramutare proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stramutare proces civil

Am si eu o mare problema.Ma judec cu sefa mea care spune ca acum 3 ani si ceva mi-a dat o anumita suma de bani.Tin sa precizez ca nu exista nici un fel de act ca mi-ar fi dat acei bani sau vreun acord ca ar fi trebuit sa ii restitui acea suma la o anumita data.Cand ea a bagat dosarul trecusara deja 3 ani deci practic s-a prescris. A castigat acest proces si m-i s-a instituit sechestru asigurator pe baza unor martori angajati de-ai ei care au spus ca stiu ca mi-ar fi dat acei bani.Problema este urmatoarea;avocata ei este fosta judecatoare doar ce a iesit la pensie si este logic sa castige odata ce ii cunoaste pe judecatori.
Acum este pe rol recursul meu si as dori sa stramut dosarul in alta parte deoarece stiu sigur ca o sa pierd si acum.Recursul se judeca unde a fost judecatoare avocata ei.Din cauza ca nu are voie sa o reprezinta l-a pus ca avocat pe sotul fostei judecatoare.Deci practic acest proces se judeca in familie.Mai intai a avut-o avocata pe fosta judecatoare,iar acum pe sotul ei.
Stiu sigur ca faptul ca ea are bani si ca avocata ei cunoaste si are influenta au un rol decisiv in acest proces.
Fiin recursul mei as dori sa stramut acest proces,dar nu stiu daca este posibil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mirela-Felicia , utilizator 09:48, 19 Mai 2011
Eu ştiu că nu se poate face dovada cu martori pentru sumele de peste 250 de lei (vechi!)

Cel puţin, aşa este o prevedere în Codul civil.

Să mă corecteze colegii dacă greşesc.
Aici este vorba de 15000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil in care s-a instituit sechestru asiguratoriu Mirela-Felicia Mirela-Felicia In urma cu cativa ani am avut un proces pe rol cu un camatar.M-am judecat cu el,i-am restituit suma de bani si totul s-a incheiat cu el,dar acum de aici incep ... (vezi toată discuția)
Stramutarea unui proces luminita_gab luminita_gab cand pot cere stramutarea unui proces? ce acte imi trebuiesc, unde le depun? (vezi toată discuția)
Executare anonim anonim problema: dosare de executare intre fosti soti pentru diverse sentinte, decizii . se compenseaza o parte din sume , dar sotul ramane sa-i mai plateasca ... (vezi toată discuția)