avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca parintele nu are venituri este obligat la plata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca parintele nu are venituri este obligat la plata pensiei de intretinere la min pe ec?

daca parintele obligat la plata pensiei de intretinere nu are niciun venit este obligat sa plateasca un anumit procent la salariul min pe ec?daca e adevarat acest lucru,cum se explica faptul ca desi exista contracte de ambarcare din care rezulta veniturile ,exista foaia matricola din care rezulta voiajele...acesta totusi a platit la sal min pe ec ,desi in hotarare scrie 25% din venitul net lunar?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 12:47, 22 Mai 2011
Tocmai de aceea apelati la un executor judecatoresc,pentru a preintampina pe viitor astfel de situatii.
nu are ce executa..deocamdata...masina e in leasing,casa in partaj.veniturile le obtine in afara tarii..dar intra in cont in tara.si la un mom dat e posibil sa treaca tot pe numele altcuiva tocmai ptr a nu putea fi executat.
Si ne intoarcem la ce va aratam anterior.Nu se demonstreaza ca obtine venituri licite,nu va plati,sau va plati cat va considera de cuviinta.
tocmai ca s-a dem ca obtine venituri,politia si parchetul sunt in posesia acestor venituri.prim procurorul va trimite inapoi la politie ca sa refaca cercetarea ptr ca am aratat ce mai trebuia sa ceara pol si ca mai exista si alte contracte in afara celor descoperite de ei.voi indica si angajatorul strain ..cred ca e de datoria lor sa intre in contact cu acea firma din strainatate si sa afle detaliile execte direct de la sursa.stiu ca este greu si le este greu dar eu asta voi cere.voi vedea ce imi vor raspunde.
Sa inteleg ca daca angajatorul sotului dvs.este strain,autoritatile romanesti vor putea obliga acest angajator sa retina si sa va vireze o anume suma din salariul sotului dvs???

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara RAMOnaBC RAMOnaBC deci:obligarea reclamantului x la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorei z in cuantum de 150 lei lunar.este stabilita suma fixa nu procent nici ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara marilena76 marilena76 Sunt despartit si am o fetita de 11 ani.Am obtinut custodia fetitei dar nu l am dat in judecata pe tatal ei pentru pensie alimentara si de 5 ani de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Pensie minor-se mai acorda pensia minima pe salariul minim? alexandra_campeanu alexandra_campeanu buna-ziua. am un copil de 8 ani, si tatal copilului a fost obligat acum 3 ani printr-o sentinta civila sa plateasca minorului 1/4 din venitul lui net, dar de ... (vezi toată discuția)