daca parintele obligat la plata pensiei de intretinere nu are niciun venit este obligat sa plateasca un anumit procent la salariul min pe ec?daca e adevarat acest lucru,cum se explica faptul ca desi exista contracte de ambarcare din care rezulta veniturile ,exista foaia matricola din care rezulta voiajele...acesta totusi a platit la sal min pe ec ,desi in hotarare scrie 25% din venitul net lunar?
hotararile romanesti pot fi puse in aplicare si in alte tari,in anumite conditii.poate ca asa va fi mai usor,sa ii opreasca acea suma chiar angajatorul.dar pana acolo mai e drum lung.
Daca nu mai lucreaza , poate e in somaj !!! In aceasta situatie are dreptul sa ceara micsorarea rentei lunare . Daca nu e nici in somaj , poate lucreaza cu ziua . Mai nou nu poate lucra la negru , trebuie sa fie inragistrat ca zilier , asta insemnand ca tot ar avea un venit oarecare pe luna . Nu cred ca se abroga faptul ca sa nu mai platesca nimic
Pensie alimentara
RAMOnaBC
deci:obligarea reclamantului x la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorei z in cuantum de 150 lei lunar.este stabilita suma fixa nu procent nici ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
marilena76
Sunt despartit si am o fetita de 11 ani.Am obtinut custodia fetitei dar nu l am dat in judecata pe tatal ei pentru pensie alimentara si de 5 ani de cand suntem ... (vezi toată discuția)